Stanovi u ulici Cara Dušana Novi Sad

 

„Omega Iniciative” je mešovito italijansko-srpsko preduzeće koje se bavi izgradnjom stambeno-poslovnih objekata.

Za investicuju u Novom Sadu smo odabrali veoma atraktivnu lokaciju – Adamovićevo naselje. Naša zgrada izgrađena je na uglu ulica Cara Dušana 78-80 i Braće Grulović. Izgradnja je završena u maju 2011. godine.

U planiranju, projektovanju i izgradnji smo poštovali zahteve savremenog stanovanja. Veliku pažnju posvetili smo modernom i funkcionalnom dizajnu. U toku izgradnje i uređenja stambenih jedinica mi iz Omega Iniciative d.o.o. insistirali smo na korišćenju najkvalitetnijih materijala renomiranih svetskih firmi.

Zgrada se sastoji iz dve lamele te zbog toga ima i dva glavna ulaza. Jedan ulaz je iz ulice Cara Dušana a drugi iz ulice Braće Grulović. U okviru zgrade su pored stambenih jedinica izgrađeni lokali i garaže, dok se u ograđenom dvorištu  nalaze parking mesta.

Prilikom gradnje planirali smo svaki detalj i svakoj stambenoj jedinici smo posvetili posebnu pažnju nastojeći da maksimalno iskoristimo prostor. Akcenat je stavljen na komfor i udobnost, bilo da se taj ambijent koristi za život ili za organizovanje poslovnog okruženja.

Imati stan ili firmu u ulici Cara Dušana znači biti u blizini ostalih atraktivnih delova grada, kao što su Limani, Grbavica, Bulevar Evrope i Bulevar patrijarha Pavla, koji preuzimaju ulogu glavnih sobraćajnica u Novom Sadu. Isto tako ova ulica povezuje Futošku ulicu sa Bulevarom Cara Lazara.

U neposrednoj blizini se nalaze još jedna osnovna i dve srednje škole, medicinske ustanove: Medicinski fakultet, Dom zdravlja, Poliklinika i Dečija bolnica, Sajam, Limanski i park u Futoškoj ulici, Ribarsko ostrvo, tržni centar Merkator, nekoliko velikih marketa, kao i Limanska pijaca.

 

Pogledajte našu ponudu:

Stanovi do 40 m2 - Ulica Cara Dušana

Stanovi od 40m2 do 60m2 - Ulica Cara Dušana

Stanovi od 60m2 do 80m2 - Ulica Cara Dušana

Stanovi preko 80m2 - Ulica Cara Dušana